Keyboard and Mouse

tietosuoja

Tietosuoja ja evästekäytännöt

Rekisteriseloste 

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 

 

Rekisterinpitäjä 

Tmi Sirpa Keränen Piilolantie 25 as 7, 88900 Kuhmo puh. 040 523 5450 Sähköposti: sirker@live.com 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 

Sirpa Keränen Piilolantie 25 as 7, 88900 Kuhmo puh. 040 523 5450 Sähköposti: sirker@live.com 

Rekisterin nimi 

Tmi Sirpa Keräsen asiakas- ja markkinointirekisteri 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. 

 

Rekisterin tietosisältö 

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: 

• Asiakkaan etu-ja sukunimi 

• Sähköpostiosoite 

• Matka- ja/tai muu puhelinnumero 

• Organisaatio ja asema 

• Organisaation osoitetiedot 

• Laskutustiedot 

Sopimuksessa sovitaan, saako asiakkaalle lähettää markkinointiin liittyviä viestejä sähköpostilla. 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietoja ei luovuteta eteenpäin. 

Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. 

Rekisterin suojauksen periaatteet 

Sopimusten sisältämät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Allekirjoitetut sopimukset säilytetään lukitussa kassalippaassa, jonka avain on rekisterinpitäjän hallinnassa. Yksittäisestä henkilöstä ei tallenneta tietoja tietokoneelle, eikä pilvipalveluihin. 

Sopimukset säilytetään saman ajan kuin verottaja edellyttää kirjanpitoa säilytettävän. 

TARKASTUSOIKEUS Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen: Tmi Sirpa Keänen, Piilolantie 25 as 7, 88900 Kuhmo

Verkkosivuilla käytettävät evästeet

 

  • Verkkosivuilla käytetään evästeitä

  • Evästeet (cookies) ovat pieniä tekstitiedostoja. Internet-selain tallentaa evästeitä käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Lisätietoja evästeistä saat Viestintäviraston sivustolta.

  • Näillä sivuilla käytämme kolmannen osapuolen evästeitä, sisältäen Google AdWords, Facebook- ja Google Analytics -evästeet. Käytämme evästeitä tarjotaksemme sivuston käyttäjille kiinnostavampaa mainontaa ja paremman käyttäjäkokemuksen.

  • Kunnioitamme aina käyttäjien yksityisyyttä eikä evästeiden avulla kerätä käyttäjää yksilöivää tietoa. Käyttäjän tunnistaminen evästeiden perusteella ei ole mahdollista. Jollet hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia.

Yhteystiedot

Sirpa Keränen

ohjaaja@sirpakeranen.com

Puhelin: 040 5235450​

www.sirpakeranen.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Twitter